A forgalom a Dar es Salaam


Dar es Salaam aerial

Dar es Salaam aerial (Photo credit: Wikipedia)

Írtam a veszélyt es es Salaam forgalmat. Megpróbáltuk tegnap megint, ezúttal elkapni a komp, de az utazás még mindig elvitt minket körülbelül 7 órán át oda és vissza, csak hogy vásároljon néhány élelmiszer a héten. Tudom, hogy az én olvasók, azt hiszem, Afrikában, mint néhány forró, forró, szexi helyet kap egy jó tan, és feküdjön az imbolygó pálmafák, vagy kap vadon a tartalékok, de a valóság nem is lehetne távolabb a képet a legtöbb ember az elméjükben. Persze, van néhány hihetetlenül szép hely a pihenésre – de ez a lényeg – a nyaralás! Élő más kérdés!

Nézd meg magad, és tudassa velem, ha ez rosszabb, ahol élsz – miután itt: Nairobi – Kenya, Rio de Janeiro – Brazília, Párizs – Franciaország, London – Egyesült Királyság, hogy csak néhányat említsünk nyüzsgő városok Dar es Salaam minden bizonnyal a legrosszabb az összes közül. Azt hiszem, Lagos Nigéria remek, és a pokol nem, én soha nem teszi be a lábát oda, ha tudok segíteni!

About suletta

Fell in love again at age 50! And followed my man to Zanzibar, for him to set up a dairy farm. I managed to travel into Africa a few times in my life, always loving it and experience the "fever" that grips you on African soil - the one that especially the Europeans now and in years gone by, suffer from. Except I am an African by birth - a South African. A Mzungu.So I discovered at this late stage in my life (not that I feel old!) that some people find my babblings about life interesting, and I quote: "live their lives vicariously through me".
This entry was posted in Africa, Dar es Salaam and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s